Film distribucije MCF - MegacomFilm d.o.o.

Biba Struja

Biba Struja dokumentarni
 
na srpskom Na repertoaru od: 10.5.2012, Kolosej Ušće
 
Trajanje: 55min / 55min Godina: 2012 Zemlja porekla: Srbija Scenario: Dušan Šaponja, Dušan Čavić Režija: Dušan Šaponja, Dušan Čavić Uloge: Slaviša Pajkić
 
„Biba Struja“ je film o Slaviši Pajkiću – čoveku koji u svojim rukama može da isprži viršlu. Zahvaljujući fenomenu koji je otkrio još kao tinejdžer, Slaviša je ceo svoj život posvetio električnoj struji sa kojom se druži i dan danas. Njegov organizam je otporan na struju i Slaviša kontroliše jačinu struje koju ispušta njegovo telo. U pokušaju da obori i treći Ginisov rekord „Biba Struja“ se suočava sa nepremostivom preprekom, slabljenjem moći zbog starenja njegovog organizma. Kako će gubitak ovog fenomena uticati na njegov porodični i društveni status, da li će naučnici uspeti u potpunosti da objasne ovaj fenomen, pokušali su da otkriju autori filma u dokumentarcu o čoveku kome nisu dozvolili da sedne na električnu stolicu.

Tvoj komentar

Već si gledao film i želiš da podeliš svoje utiske s drugima? Prvi napiši svoj komentar! Filmski urednik će zanimljive komentare nagraditi zvezdica.

Preostali karakteri: 4000

Komentari su odraz mišljenja naših posetilaca. Oni nisu zvanično saopštenje kompanije Kolosej. Zadržavamo pravo da izbrišemo ili uklonimo komentare koji nisu povezani sa filmom, koji su neprimereni ili beznačajni. Takođe važi i za komentare koji izražavaju netrpeljivost, podstiču nasilje i kriminalne akte itd. Zadržavamo pravo da uklonimo komentare prema našim pravilima i politikom kompanije. Za javno objavljeno mnjenje ne odgovaramo.