Film distribucije Cinefest

Rimu, s ljubavlju

To Rome with Love romantična komedija
 
titlovi Na repertoaru od: 7.3.2013, Kolosej Ušće
 
Trajanje: 1h 52min / 112min Godina: 2013 Zemlja porekla: SAD, Italija, Španija Scenario: Woody Allen Režija: Woody Allen Uloge: Woody Allen, Penélope Cruz, Jesse Eisenberg, Roberto Benigni, Alec Baldwin, Judy Davis, Carol Alt, Ornella Muti
 
Linkovi: zvanična strana, IMDB Trailer: Apple.com
Stariji američki bračni par leti u Rim da bi upoznao verenika svoje ćerke, ali neurotičnom ocu – operskom režiseru – mladić se ne dopadne. Italijanski provincijalac Antonio stiže u Rim sa novom ženom nadajući se da će impresionirati rodbinu ali se na kraju nađe u društvu prostitutke spremne da mu ispuni sve želje. U međuvremenu, Leopold, prosečni Rimljani, doživi šok kada ga rulja zameni za filmsku zvezdu. Odmarajući se u Večnom gradu, sredovečni američki arhitekta doživi najromantičniju avanturu u životu.

Komentari

7.3. 2013
ob 20:35

Ellen Page!! *__*
Dobar je film,svakako pogledajte.I Benigni je carski odglumeo.
Samo je malo cudan film,cinilo mi se s' vremena na vreme kao da nesto fali,u stvari kao da se neke scene brzopleto uradjene.

— Uros
 
10.3. 2013
ob 15:11

Ko voli Vudija, voleće i ovaj film, al je imao i boljih ostvarenja nego što je ovaj film.
Meni se iskrno i nije nešto dopao film :-)

— Miroslava B.
 
12.3. 2013
ob 14:55

Odglumeo, a?

— marija
 
23.3. 2013
ob 16:28

Simpatican film

— Ja
 
23.3. 2013
ob 17:18

Interesantan film, pomalo cudan... :)

— Jovana
 
3.4. 2013
ob 12:59

ssssssuper za one koji su pozitivni i vide male iskre u zivotu koje zivot znace.
A tek vecni Rim............

— radmila
 
7.4. 2013
ob 13:26

Mnooogo simpatican film, veseo i opusten. Topla preporuka.

— Nebojsa
 
19.4. 2013
ob 0:50

Film je malo cudan ali onaj deo kada novinari spopadaju obicnog gradjanina i taj trenutak kad je on sav u cudjenju i njegova reakcija je veoma smesna a ostale price u filmu su solidne i tamo ima smesnih delova ali su malo nepovezane.U sustini nije los film i odgledajte ga ako hocete malo smeha i malo lepog prizora velicanstvenog RIMA!

— -matija
 
27.10. 2013
ob 23:04

Film je alegorija na nase zelje, neostvarene snove i nase suprotnosti. Operski reziser pronalazi inspiraciju zivota, nevidljiv covek postaje super star, obicna devojka zamenjena njenom suprotniscu, Boldvin kao razum, ect.

— jasmina
 

Tvoj komentar

Već si gledao film i želiš da podeliš svoje utiske s drugima? Napiši svoj komentar! Filmski urednik će zanimljive komentare nagraditi zvezdica.

Preostali karakteri: 4000

Komentari su odraz mišljenja naših posetilaca. Oni nisu zvanično saopštenje kompanije Kolosej. Zadržavamo pravo da izbrišemo ili uklonimo komentare koji nisu povezani sa filmom, koji su neprimereni ili beznačajni. Takođe važi i za komentare koji izražavaju netrpeljivost, podstiču nasilje i kriminalne akte itd. Zadržavamo pravo da uklonimo komentare prema našim pravilima i politikom kompanije. Za javno objavljeno mnjenje ne odgovaramo.