Film distribucije Taramount film d.o.o.

Univerzitet za monstrume

Monsters University animirana komedija
 
titlovi Na repertoaru od: 20.6.2013, Kolosej Ušće
 
Trajanje: 1h 50min / 110min Godina: 2013 Zemlja porekla: SAD Scenario: Robert L. Baird, Daniel Gerson, Dan Scanlon Režija: Dan Scanlon Uloge: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Helen Mirren, Alfred Molina
 
Linkovi: zvanična strana, IMDB Trailer: Apple.com
Još otkad je bio mali monstrum, Majk Vazovski (glas mu daje Bili Kristal) je sanjao o tome da postane strašitelj, i vrlo dobro zna da najbolji strašitelji dolaze sa Univerziteta za monstrume. Ali već od prvog semestra na ovom univerzitetu Majkovi planovi će se poremetiti jer će ukrstiti puteve sa velikom "facom" Džejmsom P. Salivanom, Salijem (glas Džona Gudmana), rođenim strašiteljem. Zbog njihovog preteranog takmičarskog duha, obojica će biti izbačeni sa elitnog programa za strašitelje. Ono što je još gore, shvatiće da će morati da rade zajedno, uz čitav dijapazon čudnih i neprilagođenih monstruma, kako bi popravili ovu situaciju.

Komentari

20.6. 2013
ob 1:53

NAPOKON,NAPOKON :D

— MARINA
 
20.6. 2013
ob 11:25

Film je ustvari nastavak, koji je uradjen po principu ratova zvezda gde su prvo snimani delovi 4,5 i 6 a nda 1,2,i 3. Inace prvi deo je moj omiljeni crtani a takodje i mojoj cerkici koja ga je odgledala barem 100 puta a ima 3.5 godine. Preporuka je da svi pogledaju i prvi deo a bilo bi dobro da i bioskopi organizuju ponovne pojekcije prvog dela kada se zavrsi ova kampanja.Preporuka je je svim roditeljima da povedu decu u bioskop da odgledaju film jer i pored "strasnog" naziva film je prepun smesnih scena i humora koje ce nasmejati svako dete. Gledajuci moju cerkicu i njen izraz lica dok gleda ovaj film je jedan neprocenjiv osecaj.

— Nenad Stankov
 
26.6. 2013
ob 7:31

Video sam najavu i treba da idem s mlađim bratom. Crtani je zanimljiv i zabavan

— Nemanja
 
11.8. 2013
ob 14:35

jako je zabavan i zanimljiv

— mihailo.m
 

Tvoj komentar

Već si gledao film i želiš da podeliš svoje utiske s drugima? Napiši svoj komentar! Filmski urednik će zanimljive komentare nagraditi zvezdica.

Preostali karakteri: 4000

Komentari su odraz mišljenja naših posetilaca. Oni nisu zvanično saopštenje kompanije Kolosej. Zadržavamo pravo da izbrišemo ili uklonimo komentare koji nisu povezani sa filmom, koji su neprimereni ili beznačajni. Takođe važi i za komentare koji izražavaju netrpeljivost, podstiču nasilje i kriminalne akte itd. Zadržavamo pravo da uklonimo komentare prema našim pravilima i politikom kompanije. Za javno objavljeno mnjenje ne odgovaramo.