FILMUJ, PUTUJ, DOBIJAJ 2!

8. 2. 2012
KOLOSEJ & BALKAN FUN te pozivaju da se priključiš vrtlogu zabave i učestvuješ u novom nagradnom konkursu FILMUJ, PUTUJ, DOBIJAJ! Osmisli najzanimljiviji slogan za najbolji slogan u koloseju i osvoji 20 Balkan Fan party putovanja!

Kupi bilo koji Combo paket (kokice i sok), uzivaj u filmu i prilikom izlaska iz bioskopa na Balkan fun standu popuni karticu koju si dobio prilikom kupovine kokica. Ukoliko je tvoj slogan jedan od najboljih, pakuj kofere!

Ukoliko kreativnost nije tvoja jača strana, sačuvaj svoju kartu i za svaku sačuvanu kartu iz Kolesaja ostvari 1% popusta na bilo koje putovanje u organizaciji turisticke agencije Balkan fun.

Više informacija o akciji pogledaj na našim web starnicama: www.fungroup.rs, www.kolosej.rs ili na štandu Balkan fun-a pri izlasku iz bioskopa Kolosej.

PRAVILA AKCIJE:

Tema nagradnog konkursa: Osmisliti najbolji slogan za najbolji provod u Koloseju.

Trajanje nagradnog konkursa: od 1. februara 2012. do 25. marta 2012.god.

Uslovi učešća u nagradnom konkursu: Kupiti bilo koji Combo paket (kokice i sok) u bioskopu Kolosej. Prilikom izlaska iz bioskopa na Balkan fun štandu popuniti karticu dobijenu pri kupovini comboa ličnim podacima i predlogom za najbolji slogan i ubaciti je u kutiju FILMUJ, PUTUJ,DOBIJAJ!

Žiri koji je sastavljen od po dva predstavnika kompanija Kolosej i Balkan fun doneće odluku koji su slogani najinteresantniji.

Nagrađeni slogani i imena autora će biti objavljeni 26. marta na web stranicama www.kolosej.rs. i www.fungroup.rs

NAPOMENE:

• Dobijena putovanja se ne mogu preprodati, ali se mogu pokloniti.

• Koknkurs je namenjen osobama mlađim od 27godina.

OSTVARI DODATNI POPUST!

Ukoliko kreativnost nije tvoja jača strana, sačuvaj kartu iz Koloseja, donesi je u agenciju Balkan fun na Obilićevom vencu i ostvari 1% popusta za svaku donešenu kartu. Popust možeš iskoristiti za bilo koje Balkan fun putovanje. Maksimalni popust je do iznosa od 12%. Putovanje je potrebno da izabereš najkasnije 30 dana pre polaska.