Gde muškarci vole da ih se dira

Gde muškarci vole da ih se dira

5 mesta na telu gde muškarci vole da ih se dira

Zanima vas koje su mesta na telu gde muškarci vole da ih se dira? Ljubav svakog para izražena je osim reči, već i dodirima. Svima nam je potreban dodir, a osim onih poznatih mesta, postoje i mnogo drugih za koja niste znali da mogu uzbuditi vašeg partnera i voditi ga do vrhunca zadovoljstva. Dodir ima jednu od najvažnijih uloga kada želimo pokazati svoje osećaje im emocije. Takođe, dodir spada u najmoćniji afrodizijak između zaljubljenih. Ako želite probuditi strast kod svog muškarca dodirivanje određenih tački na telu dovešće do najvećeg uzbuđenja u vrhunca užitka. Dakle, važno je znati koja su to mesta na telu gde muškarci vole da ih se dira. Poznavanje muških erogenih zona osigurava dobru predigru i obostrano zadovoljstvo. Žena može probuditi ogromnu želju muškarcu dodirima i milovanjem. Dok neke muškarce uzbuđuje ljubljenje iza uha, druge uzbuđuje milovanje obraza i brade. Dodirivanje unutrašnje strane bedara jednako uzbuđuje veliki broj muškarca, kao i žena. Neki muškarci vole kada im žena dodiruje stopala, što im pričinjava posebno zadovoljstvo.

Neobična mesta gde muškarci vole da ih se dira

Želite li iznenaditi svog partnera u spavaćoj sobi? Erogene zone kod muškaraca nisu samo genitalije, već se ta mesta nalaze svuda po telu. Upravo te tačke tokom milovanja i ljubavne igre pružiće najjače osećaje uzbuđenja. Treba uzeti u obzir da buđenje uzbuđenja dodirivanjem erogenih tačaka je individualno, što znači da žena sama mora otkriti šta njenom partneru donosi zadovoljstvo. Da bi znali gde muškarci vole da ih se dira svakako vredi eksperimentisati što će biti putokaz za veće zadovoljstvo i uzbuđenje. Ako želite izludeti svog partnera u krevetu, morate znati koja su to osetljiva mesta na telu i ne bojati se istraživati. Znajući gde muškarci vole da ih se dira doneće više uzbuđenja i podstknuti seksualnu aktivnost. Lice je deo tela gde se nalazi veliki broj erogenih tačaka. Najpoznatije su usne, obrazi i kapci. Mnogi muškarci vole kada im žena dodiruje vrat, koji je veoma osetljiva erogena zona. Ugodno i nežno milovanje tog dela tela biće veliki podsticaj ka uzbuđenju.

Najerogenije tačke gde muškarci vole da ih se dira

Očito je da je muškarcima lako da pronađu erogene tačke kod žena. Ali kada je reč tome gde muškarci vole da ih se dira te erogene tačke su doslovno posvuda. Iako je uobičajeno mišljenje da su bradavice samo erogene tačke kod žena, postoji veliki broj muškaraca koji vole da ih žena dodiruje na tom mestu. Svaka žena zna da je najerogenija mesto gde muškarci vole da ih se dira su genitalije. Ovo je najosetljive područje pa pri milovanju treba biti posebno nežan. Dodirivanje i milovanje ovog područja na muškom telu osigurava brzu stimulaciji i spremnost za akciju. Još jedno erogeno mesto su stopala. Mnogi muškarci priznaju da se milovanje stopala deluje umirujuće na njih. Iako muškarac to neće otvoreno priznati svojoj partnerki, ali milovanje ušiju za većinu može dati veoma ugodan osećaj. Osim toga, u slučaju potpaljivanje muške mašte, dodirivanje ovog dela tela uneće više uzbuđenja. Nakon što upoznate najerogenije tačke vašeg muškarca znaćete kako voditi predigru i pružiti mu pravo zadovoljstvo.

Tagovi:

Možda će vas zanimati