Kako nacrtati kera

Kako nacrtati kera

Kako nacrtati kera korak po korak

Postoji li jednostavan način kako nacrtati kera? Crtanje kera za umetnike nije ni malo teško, ali ako ste početnik u crtanju, trebaće vam malo vežbe kako bi mogli oslikati ovu slatku životinju. Crtanja kućnog ljubimca jedan je od sjajnih načina da prikažemo njihovu lepotu i oplemenimo prostor dečije sobe. Pri tom, to je veoma zabavna ideja za ljubitelje ovih životinja. U isto vreme, crtanje će biti idealan način da proverite svoje veštine i talente. Znate li kako nacrtati kera korak po korak? Iako na početku sama ideja može biti prožeta nizom dilema, postoji niz brzih i lakih tehnika koje vam u tome mogu pomoći. Ali, pre nego započnete sa crtanjem, potrebno je upoznati anatomiju psa. Najpre morate poznavati anatomiju, da bi slika bila što verodostojnija. Osim toga morate znati želite li crtež celog tela ako planirate nacrtati kera u različitim položajima ili vas zanima samo crtanje lica. Za početak pripremite olovke, gumicu za brisanje i sliku kera koga želite crtati.

Jednostavan vodič kako nacrtati kera

Crtanje kera obično je sjajan hobi u slobodno vreme i odlična ideja da probudite maštovitost deteta. Sa jednostavnim i nadasve lakim vodičem kako nacrtati kera ujedno ćete se i sjajno zabaviti. Sliku slatkog psića možete nacrtati u nekoliko koraka, a vašoj deci će se sigurno svideti vaše imetničko delo. Da bi znali kako nacrtati kera, krenite sa osnovnim oblikom, a zatim postepeno dorađujte detalje. To će ceo postupak crtanja učiniti znatno lakšim. Uzmite fotografiju kera koga želite nacrtati, pogledajte je detaljno. Ako detaljno proučite fotografiju nećete praviti greške, u smislu veličine glave sa ostatkom tela. Krenite prvo sa crtanjem krugova i ovalnih oblika, da bi kasnije lakše dodavali detalje. Veoma važan korak u tome je da započnete sa osnovnim oblicima na papiru, koji su obično u vidu krugova. Kasnije se možete vratiti crtanju detalja. Kada popravite manje nepravilnosti i definišite oblike, vreme je za senčenje slike u smislu, tamnijih i svetlijih nijansi.

Kako nacrtati kera brzo

Ključno u tome kako nacrtati kera je posmatranje njegovog osnovnog oblika. Dakle, ako pogledajte telo kera, ono vas može asocirati mna ovalni oblik, a takođe možete koristiti i druge geometrijske oblike. Uzimajući to u obzir, možete nacrtati kera ili neku drugu životinju sa mnogo više lakoće. Da bi pojednostavili proces kako nacrtati kera, jedna od ideja je da to učinite u 9 koraka. Uzmite papir, olovku i gumicu. Zatim nacrtajte krug za glavu psa. Ispod tog kruga nacrtajte jedan pravougaonik, ali tako da ivice budu lepo zaobljene. Onda ih spojite sa leve i desne strane linijama koje će predstavljati krzno. Na malom krugu nacrtajte njušku, pa uši. Sledeći korak je crtanje prednjih šapa. Nakon toga nacrtajte zadnje šape. Sada možete izbrisati liniju između glave i tela, jer nije potrebna. Osmi korak je crtanje krzna u predelu oko ušiju. Zadnji korak je crtanje očiju i repa. Sliku možete osenčiti ili obojiti.

Tagovi:

Možda će vas zanimati