Kako sakriti broj mobitela

Kako sakriti broj mobitela

Kako sakriti broj mobitela kod pozivanja

Postoji mnogo razloga zašto ponekad ne želimo da se naš broj telefona pojavi kada zovemo drugu osobu. To može biti zbog privatnosti, sigurnosti ili iz razloga što ne želimo da druga osoba ima naš kontakt. Ponekad je skrivanje telefonskog broja neizostavno, u čemu mogu pomoći jednostavne metode. Bez obzira na razlog, postoji više načina kako sakriti broj mobitela. Na starim telefonima mogla se lako u postavkama pronaći opcija sakrij ID i doslovno su za nju znali svi korisnici. No, kod android uređaja koji je složeniji od starih modela telefona ova opcija je skrivenija, ali ipak se uz nekoliko koraka može naći. Da bi sakrili broj nisu potrebne posebne aplikacije, samo nekoliko jednostavnih koraka u postavkama poziva. Skrivanjem broja mobitela sigurni ste da korisnik koga zovete ne može uzvratiti poziv. Metode kako sakriti broj mobitela su različite, to možete uraditi preko usluge operatera, preko telefonskog uređaja ili putem određenih kratkih kodova koje ukucavate prilikom poziva.

Kako sakriti broj mobitela u postavkama Android telefona

Kako sakriti broj mobitela u postavkama Android telefona? Mnogi ljudi ne žele da se njihov telefonski broj prikazuje prilikom poziva. U zavisnosti da li broj skrivate zbog privatnosti ili dodatne opreznosti, to možete učiniti na više načina. Takođe treba imati na umu da drugi korisnici mogu odbiti javljanje na skriveni broj ili vas čak blokirati preko operatera što situaciju nekada može učiniti dodatno složenom. Skrivanjem broja mobilnog broja telefona možete biti sigurni da vas određeni korisnik ne može kontaktirati. Dakle, kako sakriti broj mobitela u postavkama Android telefona? Ako imate Android telefon, na raspolaganju vam stoji jednostavna alternativa. Da bi sakrili broj to možete učiniti ako sledite ove korake. Otvorite aplikaciju Pozivi sa svog telefona. Zatim idite na opciju Postavke i odaberite Dodatne postavke. Izaberite opciju Sakrij broj koju ćete aktivirati. Odluka o prikazivanju ili skrivanju broja se može menjati. Ne zaboravite da pozivi sa skrivenog broja ne funkcionišu ukoliko zovete određene službe, poput bolnice, vatragosaca, itd.

Kako sakriti broj mobitela jednokratno putem koda

U vremenu kada mnogi žele zaštiti svoju privatnost i učiniti svoje podatke sigurnijim, koncept skrivanja broja postao je uobičajena metoda. Kako sakriti broj mobitela jednokratno putem koda? Ako želite sakriti broj mobitela možete koristiti nekoliko različitih opcija. U zavisnosti od potreba, vaš broj može ostati skriven za sve pozivatelje ili samo za jednog korisnika kome ne želite otkrivati svoje informacije. Skrivanje broja je najbolji izbor kada želite zaštiti svoju privatnost i ostati anoniman. Međutim, ako želite da zaštitite svoju privatnost samo za određenu osobu tada je najbolje koristiti opciju unošenja koda. Da li znate kako sakriti broj mobitela jednokratno putem koda? Pojedini operateri nude korisnicima sakrivanje broja bez obzira kog korisnika će kontaktirati. Ta varijanta je obično predstavljenje kodom #31# koji se ukucava ispred broja koji se poziva. Iako je ova metoda jednostavnija, ipak ne treba zaboraviti da postupak treba ponavljati svaki put kada želite da vaš broj bude skriven. Ovu brzu metodu najbolje je odabrati kada određenom korisniku ne želite prikazati svoj broj.

Tagovi:

Možda će vas zanimati