Šta sam u horoskopu

Šta sam u horoskopu

Kako saznati šta sam u horoskopu prema datumu rođenja

Zanimaju vas horoskopski znakovi, pratite dnevne prognoze i savete za svoj znak? Šta sam u horoskopu i dalje je popularna tema koja kod ljudi izaziva mnogo znatiželje. Ne može se poreći da je u ljudskoj prirodi urođeno da žele znati više o mističnim uticajima svemira na život čoveka. Zato nam astrologija, koja se bavi proučavanjem uticaja nebeskih tela otkriva kako ona mogu uticati na sudbinu i otkriti mnoge tajne budućnosti. Dok neki istinski veruju u ovu praksu, drugi je smatraju zabavom. No, bez obzira kojoj skupini pripadate, sigurno ste se barem jednom želeli saznati odgovor na pitanje šta sam u horoskopu. Korišćenje horoskopa vrlo je drevna praksa i ima korene u izučavanju položaja planeta. Naime, ova praksa datira hiljadama godina i daleko je od vidovitosti, jer omogućava pojedincu da sazna zanimljivosti o svom karakteru, otkrije najbolje prilike, najveće izazove na svom životnom putu, istraži kompatibilnost i slaganje sa drugima. Čak i ukoliko već znate nešto o elementima koji utiču na svaki od znakova horoskopa bez pomoći profesionalnog astrologa nemoguće je razumeti sve ono što uključuje ovo područje.

Šta sam u horoskopu prema tarotu

Ako verujete u značenje svog horoskopskog znaka i predviđanja o karakteristika ličnosti, snazi, slabostima onda nemate dilemu kod pitanja šta sam u horoskopu. Osim poznavanja svog horoskopskog znaka važno je razumeti i koji su znakovi međusobno kompatibilni. U zapadnoj astrologiji postoji 12 znakova u godini, a to su: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe. Svaki od njih poseduje određene karakteristike, najupečatljivije kvalitete i mane. No, ove opšte tendencije mogu varirati u zavisnosti od podznaka i planeta u natalnoj karti. Još jedno pitanje koji mnogi postavljaju je šta sam u horoskopu prema tarotu? Naime, tarot horoskop je još jedan od zanimljivih načina da spoznate povoljna i nepovoljna razdoblja. Tokom godina tarot je postao veoma popularan, jer u sebi sadrži beskrajnu simboliku. Ukoliko niste znali tarot je usko povezan sa astrologijom i horoskopskim znakovima. Svaki znak je predstavljen kartom iz velike arkane. U špilu ima 78 karata, koje su podeljene u dva skupa – velika i mala arkana, sa obeležjima mačeva, pentakla, pehara i štapova. Tarot može puno toga reći o svakom horoskopskom znaku u zodijaku. Tarot čitanje omogućava da saznate koji je vaš horoskopski znak prema tarot karti i otkrijete kako to utiče na vaš život. Dakle, uvek možete dopuniti svoje znanje na osnovu ovih vrednih informacije koje nude tarot karte i razrešite se dilema.

Šta sam u horoskopu prema danu rođenja

Kao što je već poznato, može biti da osoba koja nikada nije pogledala svoju natalnu kartu veruje da je rođena pod određenim horoskopskom znakom, dok je zapravo Sunce još uvek bilo u prethodnom zodijačkom znaku. To dovodi do zbunjenosti i želje pojedinca da postavi pitanje šta sam u horoskopu. Da bi znali znak potreban je dan, mesec i godina u kojoj ste rođeni. Analiza natalne karte je tu od izuzetnog značaja, jer će prikazati tačan položaj Sunca i razrešiti ovu vrstu dileme. Uopšteno, oni koji su rođeni u razdoblju između 19. i 23. u mesecu, mogu se konsultovati sa profesionalnim astrologom koji će odrediti tačan stepen u karti rođenja No, bez obzira verujete li u horoskopske znakove ili ne, oni vam mogu otkriti dosta zanimljivosti. Mnoge osobe analiziraju znake drugih i pored sebe žele samo partnera određenog horoskopskog znaka. Osim toga, sigurno ste već smo imali prilike čuti priče o menadžerima uspešnih kompanija koji biraju zaposlene ne samo prema obrazovanju i iskustvu u poslu, već i na osnovu horoskopskog znaka za koji je poznato da postiže najbolje rezultate u određenom području. Na primer, za horoskopski znak Ovan poznato je da ima karakteristike hrabrosti, kompetitivnosti, samostalnosti i inicijative, pri čemu je i odličan u komunikaciji, za razliku od horoskopskog znaka Ribe koje odlikuje maštovitost, osetljivost, intuicija, saosećajnost i ekspresivnost. Znajući šta sam u horoskopu prema danu rođenja može pomoći da se dođe do sjajne zabave, uz korisna saznanja i savete.

Tagovi:

Možda će vas zanimati